BAKKERIJ SEGAAR, VOOR LEKKER GEBAK EN FEESTELIJKE TAARTEN

Gebak is lekker bij de koffie, gebak is lekker in de ochtend, in de middag en in de avond. Gebak kan eigenlijk altijd. Zeker de lekkernijen van Segaar.

GEBAK

BoxImgA

Gebak van Segaar is lekker en vers. Geniet u bijvoorbeeld van: Slagroomgebak, vruchtengebak, mokkagebak, bananensoezen, moorkoppen, chipolatagebak, hazelnootschuimgebak, diverse soorten kwarkgebak.

SCHNITTEN

Uiteraard heeft Segaar ook bekende klassiekers zoals: slagroomschnitt, vruchtenschnitt, mokkaschnitt, chipolataschnitt, aardbeienslof (seizoensgebonden) en de vruchtenslof.

TAARTEN

BoxImgC

Een feestje begint bij Segaar. We hebben een breed aanbod van taarten waaronder: Segaar appeltaart, slagroomtaart, sachertaart, en verjaardagstaarten.
Met een Hubertus appeltaart kiest u voor de smaak van weleer...

Vol en eenvoudig, ambachtelijk en traditioneel. Met Hubertus kiest u voor een appeltaart volgens Oma's recept. Zonder poespas, zonder opsmuk. Gewoon zoals het hoort: op smaak gebracht door de appel zelf. Hubertus appeltaart, ouderwets de lekkerste.

Project Image

 

Onze Patisserie, met een eerlijk karakter.

Koffieboeren in Guatemala, theeplukkers in Tanzania, medewerkers van productiebedrijven in Thailand. Dit zijn de mensen waar onze handel om draait, hun kansen, hun toekomst. Onze overheerlijke chocolade gemaakt met de heerlijkste cacao en rietsuiker van de hele wereld. Dankzij onze fairtrade boeren. Genieten maar!

Chocolade

Chocolade

Ambachtelijke bonbons

Al onze ambachtelijke bonbons worden met de hand gemaakt en met de beste kwaliteit grondstoffen vervaardigd. Dit omdat wij van eerlijke en zuivere producten houden.

Notenchocolade

Onze noten chocolade smaakt extra lekker en bijzonder. Doordat wij de noten eerst karameliseren, voordat wij deze verwerken in onze noten chocolade. Zo blijven de noten vers en knapperig.

Uw wens is voor ons speciaal

Wij hebben in onze winkel een tal van leuke cadeautjes staan voor elke gelegenheid. Maar hoe leuk is het, als uw eigen persoonlijke wensen of boodschap in het cadeautje verwerkt is?! Bij een persoonlijk cadeau kunt u bijvoorbeeld denken aan een chocowens, een Sarah of een hart van chocolade.

Bakkerij Segaar bakt al meer dan 100 jaar uw brood!

Producten